top of page

ons. 21. okt.

|

Knarvik Kyrkje

Nordic Tenors til Knarvik Kyrkje - AVLYST

Forestillingen vil gi publikum en kveld spekket med musikalske høydepunkter og mye humor.

Tickets Unavailable
See other events
Nordic Tenors til Knarvik Kyrkje - AVLYST
Nordic Tenors til Knarvik Kyrkje - AVLYST

Tid og sted

21. okt. 2020, 19:00 – 20:20

Knarvik Kyrkje, Kvernhushaugane 19, 5914 Isdalstø, Norway

Om konserten

21. oktober kommer Nordic Tenors til Knarvik Kyrkje med en hyllest til musikken! 

Publikum får en kveld spekket med musikalske høydepunkter og mye humor. Konserten som fremføres er en kombinasjon av deres forestilling «Viva la Musica» som har gjestet de store konsert- og kulturscenene i Norge siden 2018 og deres helt nye forestilling som har premiere våren 2021.   

“Viva la Musica» er et spansk uttrykk, og betyr “lenge leve musikken». Musikk har vært underholdning og terapi for oss mennesker gjennom tusenvis av år. Nordic Tenors sprudler av sang og musikkglede, og erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren. Deres nydelige stemmer har gitt mange gåsehud og uforglemmelige øyeblikk. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer. Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlige humor som vil gi lattermusklene god trim! 

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg sin eminente pianist Torgeir Koppang. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

Del denne konserten

bottom of page