OM NORDIC TENORS

Nordic Tenors kombinerer utsøkt kunstnerisk kvalitet med et vidt genrespekter,  humor og musikalske overraskelser. Gruppen består av tenorene Jan-Tore Saltnes, Roald Haarr og Nils Georg Nilsen. I 2005 hadde gruppen première på sitt første show Bella Notte, og året etter fikk de Komiprisen som «Årets nykommer». Etter dette har de blant mye annet vært kongelige toastmastere for HMK Harald, og de åpnet den nye operaen i Bjørvika. Gruppen hadde 2009 premiere på Nytt Show i Bergen. 2010 ble de nominert til Komiprisen for «Årets nummer», og to år senere kom deres tredje forestilling An Evening with Nordic Tenors. Sommeren 2016 hadde forestillingen Con Amore premiere på Klubben i Tønsberg, og  Høsten 2018 reiste de på turné med forestillingen Viva la Musica - en hyllest til musikken. Nordic Tenors er også kjent for sine vakre julekonserter, og reiser i førjulstiden hvert år rundt i landet med varme, humor og høytid i Christmas with Nordic Tenors. Gruppen har også gitt ut en rekke CD-er, som også ligger ute på diverse strømmetjenester som Spotify, Apple Music og Youtube. 

 

 

ROALD HAARR

Roald er en ekte bondesønn fra Jæren, men har bosatt seg i Oslo. Han har studert opera hos Jan Sødal i mer enn ti år, men har også tatt sangtimer hos rockevokalist Tony Harnell fra TNT. I 2018 kom han med sin første soloutgivelse.

JAN-TORE SALTNES

Jan-Tore er fra Holmestrand, og er stolt av det. Han er utdannet ved Norges Musikkhøgskole i Oslo og har bakgrunn fra både boyband, danseband og heavy metal. Han har gitt stemme til mer enn 30 utgivelser, hvorav er 3 soloalbum.

NILS GEORG NILSEN

Nils vokste opp på Jar i Bærum. I en alder av 35 har han to lidenskaper;  fotball og musikk.  Han er utdannet ved Norges Musikkhøgskole i Oslo og tatt Mastergrad ved Manhattan School of Music i New York. Fra 2013 har han vært freelancer og sunget på konserter, festivaler mm i inn- og utland. 

 

L1070820d.jpg
L1070684b.jpg
L1070736b.jpg
L1070695.jpg